Special Item 150: Tweewielers


 

In december 2022 publiceert MoneyView het Special Item Tweewielers. Uiteraard wordt er in dat Special Item weer uitgebreid stilgestaan bij de prijs en voorwaarden van de Motorverzekeringen, Bromfietsverzekeringen en Fietsverzekeringen op de markt. Voor de ProductRating 'Prijs' worden alle producten doorgerekend op basis van duizenden klantprofielen, voor de ProductRating 'Voorwaarden' onderzoekt MoneyView de kenmerken en voorwaarden op basis van de MoneyView ProductRating-systematiek. Hoe deze systematiek werkt leest u hier.

Welke kenmerken en voorwaarden er worden meegenomen in de ProductRating 'Voorwaarden' voor Motorverzekeringen WA, BC en VC leest u hier:

Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Motorverzekeringen WA 2022
Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Motorverzekeringen BC 2022Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Motorverzekeringen VC 2022

Welke kenmerken en voorwaarden er worden meegenomen in de ProductRating 'Voorwaarden' voor Bromfietsverzekeringen WA, BC en VC leest u hier:
Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Bromfietsverzekeringen WA 2022
Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Bromfietsverzekeringen BC 2022Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Bromfietsverzekeringen VC 2022

Welke kenmerken en voorwaarden er worden meegenomen in de ProductRating 'Voorwaarden' voor Fietsverzekeringen Diefstal en Fietsverzekeringen Diefstal + Schade leest u hier:
Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Fietsverzekeringen Diefstal 2022
Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Fietsverzekeringen Diefstal + Schade 2022