Bestellen


 • Bestel de MoneyView ProductRating

  Wilt u het MoneyView ProductRating logo inzetten bij uw commerciële uitingen? Dat kan, maar hier zijn wel voorwaarden en kosten aan verbonden. Via de onderstaande links kunt de voorwaarden inzien en het bestelformulier downloaden.
  Voorwaarden voor gebruik van de MoneyView ProductRating
  Bestelformulier ProductRating Recht en AansprakelijkheidBestelformulier ProductRating Autoverzekeringen


 • Bestel de Uitgebreide Prijsanalyse Autoverzekeringen

  MoneyView rekende voor het bepalen van de ProductRating 'Prijs' voor Autoverzekeringen in het Special Item van augustus 2019 vele tienduizenden klantprofielen door, gebaseerd op een representatieve afspiegeling van onder meer het Nederlandse wagenpark. Wilt u weten hoe MoneyView kwam tot de ranking die de basis vormt voor de ProductRating Prijs? Bestel dan de Uitgebreide Prijsanalyse:Bestelformulier Uitgebreide PrijsanalyseInhoud uitgebreide Prijsanalyse


 • Probeer de MoneyView ProductManager en Analyzer

  Met de MoneyView ProductManager kunt u de ProductRating 'Voorwaarden' op de voet volgen en analyseren. MoneyView houdt op dagelijkse basis alle ontwikkelen op het gebied van voorwaarden en kenmerken bij en legt deze vast in de MoneyView ProductManager. Met de Analyzer kunt u duizenden klantprofielen in één keer doorrekenen voor de gehele markt en zo exact bepalen wat de prijspositie van uw product is. Wilt u meer weten over de MPM of de Analyzer of een gratis testaccount voor beide applicaties? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
  Testaccount voor de MoneyView ProductManagerTestaccount voor de MoneyView Analyzer