Bestellen


 • Bestel de MoneyView ProductRating

  Wilt u het MoneyView ProductRating logo inzetten bij uw commerciële uitingen? Dat kan, maar hier zijn wel voorwaarden en kosten aan verbonden. Via de onderstaande links kunt de voorwaarden inzien en het bestelformulier downloaden.
  Voorwaarden voor gebruik van de MoneyView ProductRating
  Bestelformulier ProductRating HypothekenBestelformulier ProductRating Recht en Aansprakelijkheid


 • Bestel Historische Hypotheekrentes

  MoneyView houdt al bijna 20 jaar hypotheekrentes bij. Ter gelegenheid van hetjaarlijkse Special Item Hypotheken, biedt MoneyView de historische hypotheektarieven aan tegen een special actietarief. Wilt u weten hoe de hypotheekrente zich in de afgelopen drie, vijf of toen jaar ontwikkelde? Bestel dan één of meerdere historische hypotheekrente overzichten:Bestelformulier Historische hypotheekrentes


 • Probeer de MoneyView ProductManager en Analyzer

  Met de MoneyView ProductManager kunt u de ProductRating 'Voorwaarden' op de voet volgen en analyseren. MoneyView houdt op dagelijkse basis alle ontwikkelen op het gebied van voorwaarden en kenmerken bij en legt deze vast in de MoneyView ProductManager. Met de Analyzer kunt u duizenden klantprofielen in één keer doorrekenen voor de gehele markt en zo exact bepalen wat de prijspositie van uw product is. Wilt u meer weten over de MPM of de Analyzer of een gratis testaccount voor beide applicaties? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
  Testaccount voor de MoneyView ProductManagerTestaccount voor de MoneyView Analyzer