Bestellen


 • Bestel de MoneyView ProductRating

  Wilt u het MoneyView ProductRating logo inzetten bij uw commerciële uitingen? Dat kan, maar hier zijn wel voorwaarden en kosten aan verbonden. Via de onderstaande links kunt de voorwaarden inzien en het bestelformulier downloaden.
  Bestelformulier ProductRating Woonverzekeringen 2022 Bestelformulier ProductRating Zakelijke Verzekeringen 2022 Bestelformulier ProductRating Beleggingsrekeningen 2022 Voorwaarden voor gebruik van de MoneyView ProductRating


 • Bestel de uitgebreide prijsanalyse Woonverzekeringen op basis van het Nationaal Woningen Profiel van Infofolio

  Voor de ProductRating ‘Prijs’ is gebruik gemaakt van het Nationaal Woningen Profiel van Infofolio. Het Nationaal Woningen Profiel bevat gegevens van circa 10.000 woningen, die representatief zijn voor heel Nederland. Het Nationaal Woningen Profiel wordt ieder half jaar door Infofolio in samenwerking met MoneyView herijkt en geactualiseerd en bevat adresgerelateerde bouwkundige, gebruiks-, eigendoms-, financieel-economische en omgevingsgegevens over woningen. Het Nationaal Woningen Profiel omvat ook de herbouw- en inboedelwaarden van deze woningen die met het Hermes- en Iris-model zijn berekend. Een combinatie van deze gegevens met analyses levert schadeverzekeraars een betere risicobeheersing, omdat de hoogte van de te betalen premies beter aansluit bij het risicoprofiel van de verzekerde objecten.
  Wilt u inzicht hebben in de marktposities van alle woonverzekeringen op basis van het Nationaal Woningen Profiel? Bestel dan de uitgebreide prijsanalyse. Na ontvangst van het bestelformulier ontvangt u een spreadsheet met alle berekende premies voor alle producten.
  Bestelformulier Uitgebreide Prijsanalyse Woonverzekeringen 2022


 • Probeer de MoneyView ProductManager en Analyzer

  Testaccount voor de MoneyView ProductManagerTestaccount voor de MoneyView Analyzer