Bestellen


 • Bestel de MoneyView ProductRating

  Wilt u het MoneyView ProductRating logo inzetten bij uw commerciële uitingen? Dat kan, maar hier zijn wel voorwaarden en kosten aan verbonden. Via de onderstaande links kunt de voorwaarden inzien en het bestelformulier downloaden.
  Voorwaarden voor gebruik van de MoneyView ProductRating
  Bestelformulier ProductRating Lijfrentes
  Bestelformulier ProductRating Hypotheken


 • Bestel Historische Lijfrentetarieven

  MoneyView houdt al jaren de tarieven van lijfrentes en koopsommen bij. Ter gelegenheid van het jaarlijkse Special Item Lijfrentes, biedt MoneyView de historische tarieven aan tegen een special actietarief. Wilt u weten hoe de tarieven van koopsommen en direct ingaande lijfrentes zich in de afgelopen drie tot vijf jaar ontwikkelden? Bestel dan één of meerdere historische overzichten:Bestelformulier Historische Lijfrentetarieven


 • Probeer de MoneyView ProductManager en Analyzer

  Met de MoneyView ProductManager kunt u de ProductRating 'Voorwaarden' op de voet volgen en analyseren. MoneyView houdt op dagelijkse basis alle ontwikkelen op het gebied van voorwaarden en kenmerken bij en legt deze vast in de MoneyView ProductManager. Met de Analyzer kunt u duizenden klantprofielen in één keer doorrekenen voor de gehele markt en zo exact bepalen wat de prijspositie van uw product is. Wilt u meer weten over de MPM of de Analyzer of een gratis testaccount voor beide applicaties? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
  Testaccount voor de MoneyView ProductManagerTestaccount voor de MoneyView Analyzer