Over de MoneyView ProductRating


De MoneyView ProductRating voor Recht en Aansprakelijkheid

De MoneyView ProductRating is het eerste onafhankelijke systeem voor het waarderen van de prijs en de voorwaarden van financiële producten. Dit systeem resulteert voor elk onderzocht product in een sterrenbeoordeling op voorwaarden en -waar mogelijk- prijs en prestatie en daarmee in een ProductRating 'Voorwaarden' en een ProductRating 'Prijs'.

 


 

ProductRating Voorwaarden Rechtsbijstandverzekeringen
Voor de ProductRating Voorwaarden voor Rechtsbijstandverzekeringen zijn 40 producten onderzocht. Deze producten zijn op basis van 110 kenmerken uit de MoneyView ProductManager vergeleken.

Welke voorwaarden zijn meegenomen bij de bepaling van de ProductRating voorwaarden voor Rechtsbijstandverzekeringen vindt u hier:

Criteria ProductRating Rechtsbijstandverzekeringen 2023

 

ProductRating Prijs Rechtsbijstandverzekeringen
Voor de ProductRating Prijs zijn 36 producten vergeleken. De prijsanalyse is gebaseerd op de gemiddelde marktpositie van 2.560 profielen die variëren in gezinssamenstelling, leeftijd, postcode en gewenste dekkingen.


 

ProductRating Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekeringen
Voor de ProductRating Voorwaarden voor Aansprakelijkheidsverzekeringen zijn 32 producten onderzocht. Deze producten zijn op basis van 61 kenmerken uit de MoneyView ProductManager vergeleken.

Welke voorwaarden zijn meegenomen bij de bepaling van de ProductRating Voorwaarden voor Aansprakelijkheidsverzekeringen vindt u hier: 

Criteria ProductRating Aansprakelijkheidsverzekeringen 2023

 

ProductRating Prijs Aansprakelijkheidsverzekeringen
Voor de ProductRating Prijs zijn 32 aansprakelijkheidsverzekeringen voor particulieren (AVP’s) vergeleken. De prijsanalyse is gedaan op basis van 18.912 profielen die variëren in gezinssamenstelling, leeftijd, postcode, verzekerde bedragen en eigen risico’s