Over de MoneyView ProductRating


De MoneyView ProductRating voor Woonverzekeringen

De MoneyView ProductRating is het eerste onafhankelijke systeem voor het waarderen van de prijs en de voorwaarden van financiële producten. Dit systeem resulteert voor elk onderzocht product in een sterrenbeoordeling op voorwaarden en -waar mogelijk- prijs en prestatie en daarmee in een ProductRating 'Voorwaarden' en een ProductRating 'Prijs'.


 

ProductRating Voorwaarden Inboedelverzekeringen
Voor de ProductRating Voorwaarden zijn 53 producten onderzocht. Hiervoor zijn 104 kenmerken uit de MoneyView ProductManager geselecteerd, geclusterd en gewogen. Om welke voorwaarden en wegingsfactoren het gaat leest u hier:

Criteria PR Voorwaarden Inboedelverzekeringen 2021

  

ProductRating Prijs Inboedelverzekeringen
De ProductRating Prijs voor inboedelverzekeringen is gebaseerd op de gemiddelde marktpositie op 1 juni 2021 van 55 inboedelverzekeringen, waarvan 33 met een allriskdekking (AR) en 22 met een extra uitgebreide gevarendekking (EUG). De gemiddelde marktpositie wordt berekend over 10.000 klantprofielen uit de inboedelset van het Nationaal Woningen Profiel van Infofolio.

Uitgangspunten ProductRating 'Prijs' Inboedelverzekering


 


 

ProductRating Voorwaarden Opstalverzekeringen
Voor de ProductRating Voorwaarden zijn 49 producten onderzocht. Hiervoor zijn 75 kenmerken uit de MoneyView ProductManager geselecteerd, geclusterd en gewogen. Om welke voorwaarden en wegingsfactoren het gaat leest u hier:Criteria PR Voorwaarden Opstalverzekeringen 2021

 

 

ProductRating Prijs Opstalverzekeringen
Voor de ProductRating Prijs van opstalverzekeringen zijn 47 producten onderzocht, waarvan 29 met een allriskdekking (AR) en 18 met een extra uitgebreide dekking (EUG). Ook voor de opstalverzekeringen zijn 10.000 profielen uit het Nationaal Woningen Profiel gebruikt.

Uitgangspunten ProductRating 'Prijs' Opstalverzekering