Over de MoneyView ProductRating


De MoneyView ProductRating voor Recht en Aansprakelijkheid

De MoneyView ProductRating is het eerste onafhankelijke systeem voor het waarderen van de prijs en de voorwaarden van financiële producten. Dit systeem resulteert voor elk onderzocht product in een sterrenbeoordeling op voorwaarden en -waar mogelijk- prijs en prestatie en daarmee in een ProductRating 'Voorwaarden' en een ProductRating 'Prijs'.


 

ProductRating Voorwaarden Rechtsbijstandverzekeringen
Voor de ProductRating Voorwaarden zijn 36 producten onderzocht. Hiervoor zijn 109 kenmerken uit de MoneyView ProductManager geselecteerd, geclusterd en gewogen. Om welke voorwaarden en wegingsfactoren het gaat leest u hier:

Criteria PR Voorwaarden Rechtsbijstandverzekeringen 2021

 

ProductRating Prijs Rechtsbijstandverzekeringen
Voor de ProductRating Prijs zijn 36 producten vergeleken. De prijsanalyse is gebaseerd op de gemiddelde marktpositie van ruim 2.500 profielen die variëren in gezinssamenstelling en gewenste dekkingen. Dit jaar zijn de profielen ook doorgerekend met verschillende leeftijden en postcodes, omdat sommige partijen hun premie hierop differentiëren.

 


 

ProductRating Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekeringen
Voor de ProductRating Voorwaarden zijn 29 producten onderzocht. Hiervoor zijn 61 kenmerken uit de MoneyView ProductManager geselecteerd, geclusterd en gewogen. Om welke voorwaarden en wegingsfactoren het gaat leest u hier:Criteria PR Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekeringen 2021

 

ProductRating Prijs Aansprakelijkheidsverzekeringen
Voor de ProductRating Prijs zijn 31 aansprakelijkheidsverzekeringen voor particulieren (AVP’s) vergeleken. De prijsanalyse is gedaan op basis van ruim 15.000 profielen die variëren in gezinssamenstelling, verzekerde bedragen en eigen risico’s. Ook bij de AVP zijn bij een aantal verzekeraars leeftijd en postcode van
invloed op de premie en is dit meegenomen in de profielenset.