Over de MoneyView ProductRating


De MoneyView ProductRating voor Beleggingsrekeningen

De MoneyView ProductRating is het eerste onafhankelijke systeem voor het waarderen van de prijs en de voorwaarden van financiële producten. Dit systeem resulteert voor elk onderzocht product in een sterrenbeoordeling op voorwaarden en -waar mogelijk- prijs en prestatie en daarmee in een ProductRating 'Voorwaarden' en een ProductRating 'Prijs'.

 


 

ProductRating Voorwaarden Beleggingsrekeningen Zelf Beleggen
Voor de ProductRating Voorwaarden voor Beleggingsrekeningen Zelf Beleggen zijn 29 producten onderzocht. Deze producten zijn op basis van 30 kenmerken uit de MoneyView ProductManager vergeleken.

Welke voorwaarden zijn meegenomen bij de bepaling van de ProductRating Voorwaarden voor Beleggingsrekeningen Zelf Beleggen vindt u hier:

Criteria ProductRating Beleggingsrekeningen Zelf Beleggen 2024 

 

ProductRating Prijs Beleggingsrekeningen Zelf Beleggen
Voor de ProductRating Prijs zijn in de categorie ‘Zelf Beleggen’ 29 producten vergeleken. Hierbij zijn 15.000 klantprofielen doorgerekend. Voor zover mogelijk zijn de lopende fondskosten (LKF’s) – sinds 1 januari 2023 zijn de transactiekosten verplicht onderdeel van deze lopende kosten – van identieke beleggingsfondsen en etf’s in de berekeningen betrokken, dan wel zijn ‘defaultfondsen’ en etf’s gebruikt.


 
 

ProductRating Voorwaarden Beleggingsrekeningen Laten Beleggen
Voor de ProductRating Voorwaarden voor Beleggingsrekeningen Laten Beleggen zijn 19 producten onderzocht. Deze producten zijn op basis van 27 kenmerken uit de MoneyView ProductManager vergeleken.

Welke voorwaarden zijn meegenomen bij de bepaling van de ProductRating Voorwaarden voor Beleggignsrekeningen Laten Beleggen vindt u hier:

Criteria ProductRating Beleggingsrekeningen Laten Beleggen 2024

 

ProductRating Prijs Beleggingsrekeningen Laten Beleggen
Voor de ProductRating Prijs zijn in de categorie ‘Laten Beleggen’ 19 producten vergeleken, gebruikmakend van 15.000 klantprofielen op basis van inleg, rendement en fonds of risicoprofiel (vijf risicoprofielen).