Over de MoneyView ProductRating


De MoneyView ProductRating voor Reisverzekeringen

De MoneyView ProductRating is het eerste onafhankelijke systeem voor het waarderen van de prijs en de voorwaarden van financiële producten. Dit systeem resulteert voor elk onderzocht product in een sterrenbeoordeling op voorwaarden en -waar mogelijk- prijs en prestatie en daarmee in een ProductRating 'Voorwaarden' en een ProductRating 'Prijs'.


 

ProductRating Voorwaarden Doorlopende Reisverzekeringen
Voor de ProductRating Voorwaarden zijn 40 producten onderzocht. Hiervoor zijn 170 kenmerken uit de MoneyView ProductManager geselecteerd, geclusterd en gewogen. Om welke voorwaarden en wegingsfactoren het gaat leest u hier:

Criteria PR Voorwaarden Doorlopende Reisverzekeringen 2021

  

ProductRating Voorwaarden Kortlopende Reisverzekeringen
Voor de ProductRating Voorwaarden zijn 23 producten onderzocht. Hiervoor zijn 160 kenmerken uit de MoneyView ProductManager geselecteerd, geclusterd en gewogen. Om welke voorwaarden en wegingsfactoren het gaat leest u hier:

Criteria PR Voorwaarden Kortlopende Reisverzekeringen 2021


 


 

ProductRating Prijs Doorlopende Reisverzekeringen
Voor de ProductRating Prijs zijn 43 doorlopende reisverzekeringen onderzocht en vergeleken. De prijsanalyse is gebaseerd op de gemiddelde marktpositie van deze producten en berekend over 2.880 klantprofielen die variëren in gezinssamenstelling, gewenste dekkingen en verzekerde bedragen voor bagage en annulering. Dit jaar is in de profielenset voor het eerst ook gedifferentieerd naar leeftijd, omdat steeds meer verzekeraars hun premie ook baseren op de leeftijd van de verzekeringsnemer.
Inhoud Prijsanalyse Doorlopende Reisverzekeringen 2021

 

 

ProductRating Prijs Kortlopende Reisverzekeringen
Voor de ProductRating Prijs van de kortlopende reisverzekeringen zijn 23 producten vergeleken. De markt van kortlopende reisverzekeringen is kleiner; niet elke aanbieder van een doorlopende reisverzekering heeft ook een kortlopende variant in het assortiment. De prijsanalyse is gedaan op basis van dezelfde klantprofielen als bij de doorlopende reisverzekering, maar deze profielen zijn doorgerekend voor een vakantieperiode van 8, 15 en 21 dagen.

Inhoud Prijsanalyse Kortlopende Reisverzekeringen 2021