Over de MoneyView ProductRating


De MoneyView ProductRating voor Betalingsverkeer

De MoneyView ProductRating is het eerste onafhankelijke systeem voor het waarderen van de prijs en de voorwaarden van financiële producten. Dit systeem resulteert voor elk onderzocht product in een sterrenbeoordeling op voorwaarden en -waar mogelijk- prijs en prestatie en daarmee in een ProductRating 'Voorwaarden' en een ProductRating 'Prijs'.

 


 

ProductRating Voorwaarden Particuliere Betaalrekeningen
Voor de ProductRating Voorwaarden voor Particuliere Betaalrekeningen zijn 14 producten onderzocht. Deze producten zijn op basis van 45 kenmerken uit de MoneyView ProductManager vergeleken.

Welke voorwaarden zijn meegenomen bij de bepaling van de ProductRating Voorwaarden voor Particuliere Betaalrekeningen vindt u hier:

Criteria ProductRating Particuliere Betaalrekeningen 2024 

 

ProductRating Prijs Particuliere Betaalrekeningen
Bij de Particuliere Betaalrekeningen zijn voor de prijsvergelijking 14 betaalrekeningen onderzocht. Hierbij is gekeken naar de jaarlijkse standaardkosten, de kosten voor een tweede bankpas in 25% van de gevallen, en de kosten voor een creditcard in eveneens 25% van de gevallen. Voor rekeningen die geen mogelijkheid bieden om een creditcard te koppelen, is de ‘losse’ MasterCard Classic gekozen, die € 29,95 per jaar kost.


 

ProductRating Voorwaarden Zakelijke Betaalrekeningen
Voor de ProductRating Voorwaarden voor Zakelijke Betaalrekeningen zijn 18 producten onderzocht. Deze producten zijn op basis van 23 kenmerken uit de MoneyView ProductManager vergeleken.

Welke voorwaarden zijn meegenomen bij de bepaling van de ProductRating Voorwaarden voor Zakelijke Betaalrekeningen vindt u hier:

Criteria ProductRating Zakelijke Betaalrekeningen 2024

 

ProductRating Prijs Zakelijke Betaalrekeningen
Voor de ProductRating Prijs is er een uitgebreide analyse gemaakt van 14 zakelijke betaalrekeningen die geschikt zijn voor zzp’ers. Deze analyse is gebaseerd op verschillende representatieve profielen, die het betaalgedrag van zzp’ers uit diverse sectoren weerspiegelen. De belangrijkste factoren die in de analyse zijn meegenomen, zijn (onder andere) de pakketkosten, de kosten voor contante opname, de kosten voor transacties via internetbankieren, de tariefvrije voet en starterskortingen


 

 

ProductRating Voorwaarden Jeugd- en Studentenbetaalrekeningen
Voor de ProductRating Voorwaarden voor Jeugd- en Studentenbetaalrekeningen zijn 16 producten onderzocht. Deze producten zijn op basis van 23 kenmerken uit de MoneyView ProductManager vergeleken.

Welke voorwaarden zijn meegenomen bij de bepaling van de ProductRating Voorwaarden voor Jeugd- en Studentenbetaalrekeningen vindt u hier:

Criteria ProductRating Jeugd- en Studentenrekeningen 2024