Over de MoneyView ProductRating


De MoneyView ProductRating voor Overlijdensrisicoverzekeringen

De MoneyView ProductRating is het eerste onafhankelijke systeem voor het waarderen van de prijs en de voorwaarden van financiële producten. Dit systeem resulteert voor elk onderzocht product in een sterrenbeoordeling op voorwaarden en -waar mogelijk- prijs en prestatie en daarmee in een ProductRating 'Voorwaarden' en een ProductRating 'Prijs'.


 

ProductRating Voorwaarden Overlijdensrisicoverzekeringen
Voor de ProductRating Voorwaarden zijn 44 producten onderzocht. Hiervoor zijn 41 kenmerken uit de MoneyView ProductManager geselecteerd, geclusterd en gewogen. Om welke voorwaarden en wegingsfactoren het gaat, leest u hier:

Criteria PR Voorwaarden Overlijdensrisicoverzekeringen 2022

 

ProductRating Prijs Gelijkblijvende ORV 
Ten behoeve van de ProductRating Prijs zijn 41 producten met een gelijkblijvende dekking  onderzocht, waarbij 2.728 klantprofielen per dekking zijn doorgerekend en geanalyseerd. De uitgangspunten van de profielen variëren in rookgedrag, leeftijd, verzekeringsduur, aantal verzekerden en verzekerd kapitaal.


 

ProductRating Prijs Annuïtair dalende ORV
Ten behoeve van de ProductRating Prijs zijn 44 producten met een annuïtair dalende dekking onderzocht, waarbij 2.728 klantprofielen per dekking zijn doorgerekend en geanalyseerd. De uitgangspunten van de profielen variëren in rookgedrag, leeftijd, verzekeringsduur, aantal verzekerden en verzekerd kapitaal.