Over de MoneyView ProductRating


De MoneyView ProductRating voor Recht en Aansprakelijkheid

De MoneyView ProductRating is het eerste onafhankelijke systeem voor het waarderen van de prijs en de voorwaarden van financiële producten. Dit systeem resulteert voor elk onderzocht product in een sterrenbeoordeling op voorwaarden en -waar mogelijk- prijs en prestatie en daarmee in een ProductRating 'Voorwaarden' en een ProductRating 'Prijs'.

 


 

ProductRating Voorwaarden Rechtsbijstandverzekeringen
Voor de ProductRating Voorwaarden zijn 41 producten onderzocht. Hiervoor zijn 110 kenmerken uit de MoneyView ProductManager geselecteerd, geclusterd en gewogen. Om welke voorwaarden en wegingsfactoren het gaat, leest u hier:Criteria PR Rechtsbijstandverzekeringen 2022

   

ProductRating Prijs Rechtsbijstandverzekeringen
Voor de ProductRating Prijs zijn 36 producten vergeleken. De prijsanalyse is gebaseerd op de gemiddelde marktpositie van ruim 2.500 profielen die variërenin gezinssamenstelling, leeftijd, postcode en gewenste dekkingen.


 

 
 

ProductRating Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekeringen
Voor de ProductRating Voorwaarden zijn 34 producten onderzocht. Hiervoor zijn 61 kenmerken uit de MoneyView ProductManager geselecteerd, geclusterd en gewogen. Om welke voorwaarden en wegingsfactoren het gaat, leest u hier:

Criteria PR Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekeringen 2022
   

ProductRating Prijs Aansprakelijkheidsverzekeringen
Voor de ProductRating Prijs zijn 34 AVP’s vergeleken. De prijsanalyse is gedaan op basis van ruim 18.000 profielen die variëren in gezinssamenstelling, leeftijd, postcode,verzekerde bedragen en eigen risico’s.