Wat u kunt met de MoneyView ProductRating


De MoneyView ProductRating is ontwikkeld om alle partijen op de markt een systeem te bieden dat in één oogopslag duidelijk maakt hoe een product het doet ten opzichte van de rest.

Er zijn op de Nederlandse markt circa 6.500 financiële retailproducten verkrijgbaar. Al die producten kennen tot meer dan 200 voorwaarden en kenmerken. Daarbij is het overzicht al bijna niet te behouden en al die 'kleine lettertjes' maken het verkrijgen van inzicht bijna tot een onmogelijkheid. Maar niet voor MoneyView. MoneyView houdt op dagbasis alle voorwaarden, prijzen en kosten van al deze producten bij. Deze enorme database vormt de basis voor het onderzoek dat resulteert in de MoneyView ProductRating.


De ProductRating is 100% onafhankelijk. MoneyView maakt éérst de analyse en pas als deze is afgerond wordt deze ter beschikking gesteld aan de markt. De ProductRating is dan ook niet op bestelling verkrijgbaar: MoneyView bepaalt welke producten een rating krijgen en op welke objectieve grondslagen dit gebeurt, voert de analyses uit en publiceert pas dan de ProductRating.


 

MoneyView biedt met de ProductRating een beoordelingssysteem dat het mogelijk maakt om in een zeer korte tijd een eerste schifting aan te brengen in het aanbod. Een zeer nuttig hulpmiddel dus voor adviseurs en consumenten die snel een goed product willen hebben. Daarnaast is de ProductRating voor aanbieders een prima instrument om bij adviseurs en consumenten uit onafhankelijke bron aan te tonen waar de kwaliteiten van een product liggen.


Bent u een aanbieder met een 5-sterren product? Gefeliciteerd! Laat het uw klanten weten en gebruik vooral de ProductRating in uw reclame uitingen. Maar bedenk wel dat aan het gebruik van de MoneyView ProductRating spelregels én kosten verbonden zijn. Overweegt u dus om naar buiten te treden met uw ProductRating, neem dan eerst even contact op met MoneyView of bekijk de voorwaarden via onderstaande link.

Gebruiksvoorwaarden ProductRating (.pdf)