Special Item 126: TweewielerverzekeringenIn december 2020 publiceert MoneyView het Special Item Tweewielers. Uiteraard wordt er in dat Special Item weer uitgebreid stilgestaan bij de prijs en voorwaarden van de motorverzekering, fietsverzekering en bromfietsverzekering op de markt. Voor de ProductRating 'Prijs' worden alle producten doorgerekend op basis van duizenden klantprofielen, voor de ProductRating 'Voorwaarden' onderzoekt MoneyView de kenmerken en voorwaarden op basis van de MoneyView ProductRating-systematiek. Hoe deze systematiek werkt leest u hier.

Welke kenmerken en voorwaarden er worden meegenomen in de ProductRating 'Voorwaarden' voor Bromfietsverzekering WA  leest u hier:

Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Bromfietsverzekering WA 2020

Welke kenmerken en voorwaarden er worden meegenomen in de ProductRating 'Voorwaarden' voor Bromfietsverzekering BC leest u hier:

Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Bromfietsverzekering BC 2020

Welke kenmerken en voorwaarden er worden meegenomen in de ProductRating 'Voorwaarden' voor Bromfietsverzekering VC leest u hier:

Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Bromfietsverzekering VC 2020

Welke kenmerken en voorwaarden er worden meegenomen in de ProductRating 'Voorwaarden' voor Motorverzekering WA leest u hier:

Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Motorverzekering WA 2020

Welke kenmerken en voorwaarden er worden meegenomen in de ProductRating 'Voorwaarden' voor Motorverzekering BC leest u hier:

Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Motorverzekering BC 2020

Welke kenmerken en voorwaarden er worden meegenomen in de ProductRating 'Voorwaarden' voor Motorverzekering VC leest u hier:

Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Motorverzekering VC 2020

Welke kenmerken en voorwaarden er worden meegenomen in de ProductRating 'Voorwaarden' voor Fietsverzekering leest u hier:

Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Fietsverzekering 2020