Special Item 121: BetalingsverkeerIn juli 2020 publiceert MoneyView het Special Item Betalingsverkeer. Uiteraard wordt er in dat Special Item weer uitgebreid stilgestaan bij de prijs en voorwaarden van de Jeugd- en Studentenbetaalrekeningen, Particuliere Betaalrekeningen en Zakelijke Betaalrekeningen op de markt. Voor de ProductRating 'Prijs' worden alle producten doorgerekend op basis van duizenden klantprofielen, voor de ProductRating 'Voorwaarden' onderzoekt MoneyView de kenmerken en voorwaarden op basis van de MoneyView ProductRating-systematiek. Hoe deze systematiek werkt leest u hier.

Welke kenmerken en voorwaarden er worden meegenomen in de ProductRating 'Voorwaarden' voor Particuliere Betaalrekeningen leest u hier:

Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Particuliere Betaalrekeningen 2020

Welke kenmerken en voorwaarden er worden meegenomen in de ProductRating 'Voorwaarden' voor Jeugd- en Studentenbetaalrekeningen leest u hier:

Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Jeugd- en Studentenbetaalrekeningen 2020

Welke kenmerken en voorwaarden er worden meegenomen in de ProductRating 'Voorwaarden' voor Zakelijke Betaalrekeningen leest u hier:

Criteria ProductRating 'Voorwaarden' Zakelijke Betaalrekeningen 2020